Grupa Buburuze

POVESTEA UNEI BUBURUZE

Se spune despre albinute ca-s harnice, nimic de zis. Am auzit despre furnici ca sunt ca si soldatii, foarte harnice si disciplinate. Adevarat. Dar stiti ce minunat e sa fii buburuza? Daca nu stiti, va spun eu, cea mai serioasa buburuza din lume!!!
Mi-am dorit demult sa parasesc casa parintilor mei, sa vad ce este dincolo…. Zis si facut. Am pornit catinel si nu am ajuns deloc la un musuroi de furnici, nici la un stup de albine, ci am nimerit la un palat minunat. Aici , am auzit multe cantecele si tare mi-a placut! Am hotarat sa raman si eu, buburuza cea grozava si bine am facut, caci ce a urmat, a fost minunat!!!
Am aflat mai tarziu ca acest palat este o gradinita si mi-am zis:
- Minunat! O gradinita de buburuze!
Cantece, jocuri, jucarii, copii minunati, personaje din povesti dar si multa munca, de toate am gasit aici si tare mi-a placut! Uite, mai ieri, am sarbatorit anotimpul toamna cu tot alaiul ei de frunze colorate! Doamne ce bine ne-am simtit! Ne-am chemat in ajutor parintii, sau mai bine zis, i-am invatat si pe e isa redevina copii pentru cateva minute! A fost superb!
Unele buburuze si-au lasat amprenta palmelor si au realizat un copacel
Altele au lasat amprente de Frunze peste tot!!!
Iar altii au pu frunzele uscate in copac
Bine s-au simtit toate buburuzele, dar nu vreti sa stiti ce bine s-au simtit parintii lor. Cred ca au fost putin invidiosi ca au crescut asa de mari!
Nu stiu cat de mult m-ati crezut, dar eu n-as mai pleca de-aici! Daca nu credeti, trimite-ti-va copiii la aceasta gradinita si nu veti regreta!!! Și știți ceva? Buburuzele sunt chiar foarte pricepute!!!